Snaps til alle tider

Man kan producere kryddersnaps til næsten alle lidelser eller arter af humør. Et godt billede på dette er at anvende uret, for at vise forskellige kryddersnapses positive indvirkning på sjæl og legeme døgnet rundt.

MORGEN KL.6.00 TIL 9.00

Hvad med at starte dagen med en timiansnaps. Denne snaps er styrkende for blodomløbet,værkende led, hovedpine, god mod for meget vind.

FORMIDDAG KL.9.00 TIL 12.00

Nu nærmer frokosten sig, så for at skærpe appetitten kan det anbefales at nedsvælge en enebærsnaps, som generelt set forstærker alle sanserne, klarer stemmen og ikke mindst bidrager til en sund appetit.

EFTERMIDDAG KL.12.00 TIL 18.00

Efter en endt arbejdsdag er det tid til at falde lidt ned og sadle om i familiens skød. en rigtig god måde at gå en god aften i møde er at nippe en lyngsnaps. Den sikrer at stresstærsklen er lav, samt kroppen bliver klar til aftenens meriter.

AFTEN KL.18.00 TIL 24.00

En god bog eller for den sags skyld samvær med sin livsledsager når natten stunder til, kan med fordel forenes med en lagret valnøddesnaps. Den dejlige snaps virker stimulerende, blodrensende samt styrker fordøjelsen. Prøv den som en lille avec i cognacglas til kaffen.

NAT KL.24.00 TIL 006.00

Natten stunder nu til og såfremt søvnen hurtigt skal fremkaldes vil en perikonsnaps straks overgive nyderen i Morfeus beskyttende arme.

ovenstående er venligst lånt fra bogen " Snapseruten".

Del siden